PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Januari 2021 - Jeugdwerk Augustinusga Januari 2021 - Jeugdwerk Augustinusga
Jeugdwerk Augustinusga
In het vorige kerkblad heb ik enthousiast verslag mogen doen van de mooie Tienerclub en Club 7-8. Met de tieners hebben we nog heel gezellig Sinterklaasfeest mogen vieren, maar kort daarna kwamen we in lockdown.

Gelukkig heeft het Kinderkerkewerk een hele leuke Kerstchallenge georganiseerd wat ondanks de lockdown gewoon kan doorgaan. Zolang de scholen dicht zijn gaat ook onze clubgroepen niet samenkomen. Natuurlijk is dat erg jammer, maar de kinderen van Club 7-8 hebben thuis een kerstpresentje mogen ontvangen. En moment van schrijven wordt er gewerkt aan een online kerstborrel voor de tieners!

Erwin Kooistra, jeugd-/kerkelijk werker
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.