PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Oktober 2021 - Jeugddienst met het thema: Muziek! Oktober 2021 - Jeugddienst met het thema: Muziek!


Jeugddienst met het thema: Muziek!

Zondag 17 oktober om 9.30 uur is er weer een speciale kerkdienst, georganiseerd door het kinderkerkenwerk. Deze dienst is extra bijzonder omdat het niet alleen vóór jeugd is, maar ook dóór de jeugd wordt georganiseerd. Jouke, Kyano, Lisa, Miriam, Meindert en Tiemen hebben veel goede ideeën gedeeld en deze dienst voor alle kinderen georganiseerd samen met het KKW-team. Het thema is ‘Muziek’. God heeft ons muziek gegeven en daar zijn we dankbaar voor. Hoe kunnen wij muziek gebruiken en hoe heeft God het bedoeld? Daarover zal in deze dienst worden gesproken en natuurlijk gezongen! Het is een dienst speciaal voor de kinderen en tieners maar iedereen is van harte welkom, jong en oud. We zien jullie graag verschijnen! Tijdens de dienst is kinderoppas aanwezig.

Kinderkerkenwerk commissie
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.