PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Februari 2019 - Bij de diensten Februari 2019 - Bij de diensten
Bij de diensten
Als je als gemeente vacant bent is het altijd fijn dat je op een aantal predikanten uit de omgeving een beroep kunt doen.
Zo is dominee T. Oomens uit Burum bereid om op zondag 3 februari voor te gaan in de Augustinitsjerke. We mogen dan samen als gemeente het Heilig Avondmaal vieren, waarvoor we u allen van harte uitnodigen.
Op zondag 10 februari de komt dominee Els Rooseboom uit Drachten naar Augustinusga om voor te gaan in onze gemeente. Zij helpt ons in deze vacante periode ook met het crisis-pastoraat. Ons eigen KinderKerkenWerk verzorgt op zondag 17 februari de kerkdienst. Vol vertrouwen op hun kwaliteiten laten we ons als gemeente die zondag weer graag verrassen. Eén ding verklap ik alvast, aan de dienst wordt meegewerkt door het Kidskoor Spetters uit Leeuwarden o.l.v. Hanneke van Vliet. Een week later, op zondag 24 februari komt ds. Liesbeth Muilwijk - Huis uit St. Anna-parochie weer in ons midden om de dienst te verzorgen. Op 3 maart is ds. Jan Glas uit Kootstertille, onze consulent, voorganger in de dienst in onze mooie Augustinitsjerke.
U bent van harte uitgenodigd deze diensten bij te wonen.
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 14-04-2024 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.