Februari 2019 - Bijbelstudie over Esther Februari 2019 - Bijbelstudie over Esther
Bijbelstudie over Esther
Zoals u op de kerkgroet en op de website al kon lezen is er deze winterperiode een bijbelstudie over het boek Esther.
Onze consulent ds. Jan Glas uit Kootstertille behandelt het boek in een aantal samenkomsten. Op 30 januari is de eerste bijeenkomst in Drogeham geweest. Wilt u ook graag de vervolg avonden bijwonen, neem dan even contact op met Atsje Hiemstra (tel. 352536) of Anneke Zwart (tel. 351517), zij zijn ook deelnemers en kunnen u vast vertellen wanneer de volgende bijeenkomsten zijn. Wellicht kan er worden ‘gecarpoold’.

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN