Februari 2019 - Bijbelstudie over Esther Februari 2019 - Bijbelstudie over Esther
Bijbelstudie over Esther
Zoals u op de kerkgroet en op de website al kon lezen is er deze winterperiode een bijbelstudie over het boek Esther.
Onze consulent ds. Jan Glas uit Kootstertille behandelt het boek in een aantal samenkomsten. Op 30 januari is de eerste bijeenkomst in Drogeham geweest. Wilt u ook graag de vervolg avonden bijwonen, neem dan even contact op met Atsje Hiemstra (tel. 352536) of Anneke Zwart (tel. 351517), zij zijn ook deelnemers en kunnen u vast vertellen wanneer de volgende bijeenkomsten zijn. Wellicht kan er worden ‘gecarpoold’.

datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30