Februari 2019 - Een goed gesprek Februari 2019 - Een goed gesprek
Een goed gesprek
Het thema van de PKN voor het winterseizoen 2018/2019 is: “Een goed gesprek”. Als kerkenraad willen we ook graag met u als gemeente in gesprek, maar ook als gemeenteleden onderling is het goed om met elkaar in gesprek te gaan.
Als kerkenraad bezinnen we ons nog over vorm en inhoud. Zodra we concrete plannen hebben zullen we u daarvoor natuurlijk uitnodigen. Houd kerkgroet. website en kerkblad in de gaten voor meer informatie en uitnodiging.
Ruurd Boonstra

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN