PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Februari 2019 - Eindverslag visitatie Februari 2019 - Eindverslag visitatie
Eindverslag visitatie
“Aan alle goede dingen komt een eind” wordt wel gezegd. Dat geldt ook voor het visitatietraject dat we als gemeente zijn ingegaan met de visitatoren Henk Siegers en Jasper Elzinga. Het is een goede zaak geweest om door het inschakelen van deze visitatoren zicht te krijgen op verschillende zaken die spelen, speelden in onze gemeente en daarmee stappen te kunnen zetten voor beleid in de toekomst. In een goede sfeer hebben er heel wat gesprekken plaatsgevonden. Allereerst met gemeenteleden die binnen de gemeente verschillende functies hebben bekleed. Het heeft zaken verhelderd maar ook ‘pijnpunten’ aan het licht gebracht. Het was ook voor de huidige kerkenraad goed om samen met de visitatoren te luisteren naar de uitgenodigde gemeenteleden. Samen hebben we gezocht naar wegen die ons beleid voor de toekomst mee moeten
helpen bepalen. Fijn ook om te merken dat er binnen onze gemeente heel wat mensen bereid waren en zijn om mee te denken en te werken aan nieuwe vormen van gemeente-zijn in deze tijd.
“Moedig slaan we dus de handen”, is een kleine variatie op een regel uit het bekende lied ‘Wat de toekomst brengen moge’ Die handen die we in een slaan mogen symbool staan voor het samen blijven werken en bouwen aan een levende gemeente van Christus in en voor het dorp Augustinusga.
U helpt toch ook een hand(je) mee?
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.