Februari 2019 - Krystkuier Februari 2019 - Krystkuier
Krystkuier
21 december organiseerden het Kinderkerkenwerk samen met dorpsschool De Twa-ikker de Krystkuier. Ruim 100 kinderen, hun ouders en enkele dorpsbewoners liepen langs alle bekende figuren uit het Kerstverhaal, om vervolgens in de kerk de stal te vinden. Ondanks het regenachtige weer was de Krystkuier een groot succes. Veel dank aan allen die op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd!
Hieronder een verslag van een van de kinderen:
groetjes Miriam.

datum en tijdstip 20-06-2021 om 9.30

21 maart starten wij weer met de diensten.

De activiteiten voor volwassenen gaan vooralsnog niet door. Het jeugdwerk is weer gestart.