Februari 2020 - Activiteiten: Kleasterkuier in Jorwert Februari 2020 - Activiteiten: Kleasterkuier in Jorwert
Activiteiten: Kleasterkuier in Jorwert

Nijkleaster staat voor stilte, bezinning en verbinding. We zijn onderweg naar een nieuw klooster in Jorwert (Fryslân). Een bijzondere plek, waar je je in alle rust kunt terugtrekken voor een adempauze en stille tijd. Tegelijkertijd een plaats waar mensen elkaar ontmoeten in liturgie en gesprek, stilte en wandeling, plezier en recreatie.”
In Jorwert is een pioniersplek voor de kerken ontstaan.
Op woensdagmorgen 5 februari bestaat de mogelijkheid gezamenlijk mee te doen aan de zogenaamde Kleasterkuier.
Het zou mooi zijn als we daar met een groepje mensen uit Augustinusga aan mee zouden doen.
In de Radboudkerk in Jorwert word je ontvangen door een voorganger en kleasterkracht. Het programma van deze woensdag is als volgt:
9.30   Ochtendgebed (eenvoudige dienst met lezingen, gebed,
stilte en enkele liederen)
10.00   Koffie of thee
10.30   Begin van de Kleaster-kuier
12.00   Lunch (zelf meebrengen)

We vertrekken om 8.30 uur vanaf het Abrahamsplein.
Informatie en opgave bij Ruurd Boonstra tel.: 0512-351912

datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30