Februari 2020 - Ambtsdragerverkiezingen Februari 2020 - Ambtsdragerverkiezingen
Ambtsdragerverkiezingen

De gemeente telde februari 2019 428 leden. Belijdende leden: 122; doopleden 249.” Dit staat er in de profielschets van de Protestantse Gemeente Augustinusga. Ruim vierhonderd leden telt onze club.
Dan moet het toch mogelijk zijn de huidige kerkenraad van zeven(!) leden uit te breiden en vacatures op te vullen?
Wat is het toch dat mensen weerhoudt om, ieder op zijn of haar eigen manier, een steentje bij te dragen aan het kerkenwerk. Natuurlijk zijn we heel blij met al die mensen, buiten de kerkenraad, die op allerlei manieren zich inzetten voor en in onze gemeente, we kunnen niet zonder hen, hulde voor die inzet. Maar ook de taken binnen de kerkenraad vragen hun inzet en aandacht. Met name de vacatures binnen het college van ouderlingen brengen we u nog eens onder de aandacht. De komende tijd zullen we als kerkenraad weer op zoek gaan naar mensen die binnen de kerkenraad een taak op zich willen nemen. Dan kunnen de taken en de lasten die het kerkenraadswerk met zich meebrengt op een eerlijke en verantwoordelijke manier worden verdeeld. We rekenen op u.

datum en tijdstip 16-08-2020 om 9.30