PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Februari 2020 - Ambtsdragerverkiezingen Februari 2020 - Ambtsdragerverkiezingen
Ambtsdragerverkiezingen


De gemeente telde februari 2019 428 leden. Belijdende leden: 122; doopleden 249.” Dit staat er in de profielschets van de Protestantse Gemeente Augustinusga. Ruim vierhonderd leden telt onze club.
Dan moet het toch mogelijk zijn de huidige kerkenraad van zeven(!) leden uit te breiden en vacatures op te vullen?
Wat is het toch dat mensen weerhoudt om, ieder op zijn of haar eigen manier, een steentje bij te dragen aan het kerkenwerk. Natuurlijk zijn we heel blij met al die mensen, buiten de kerkenraad, die op allerlei manieren zich inzetten voor en in onze gemeente, we kunnen niet zonder hen, hulde voor die inzet. Maar ook de taken binnen de kerkenraad vragen hun inzet en aandacht. Met name de vacatures binnen het college van ouderlingen brengen we u nog eens onder de aandacht. De komende tijd zullen we als kerkenraad weer op zoek gaan naar mensen die binnen de kerkenraad een taak op zich willen nemen. Dan kunnen de taken en de lasten die het kerkenraadswerk met zich meebrengt op een eerlijke en verantwoordelijke manier worden verdeeld. We rekenen op u.
 
terug
 
 
 

Inloggen

Kerstchallenge

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
Besloten gedeelte
  meer
 
Belangrijk nieuws ivm Corona

Voor actuele informatie verwijzen wij u graag naar de website van de PKN 

 

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.