PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Februari 2020 - Beroepingswerk Februari 2020 - Beroepingswerk
Beroepingswerk


In de decembermaand zijn er geen nieuwe ontwikkelingen geweest. In januari is er tussen een van de kandidaten en onze consulent en mogelijk ‘collega-predikant’ Jan Glas uit Kootstertille een goed ‘collegiaal gesprek’ geweest. We hopen snel met deze predikant verdere afspraken te kunnen maken. Daarna zullen we voor de dan nog openstaande uren weer op zoek gaan naar een predikant, zodat de volledige vacature binnen ons samenwerkingsverband wordt vervuld en onze gemeenten weer een ‘eigen’ predikant, zij het parttime, hebben. We hebben en houden goede moed. En houden u op de hoogte.


 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.