Februari 2020 - Beroepingswerk Februari 2020 - Beroepingswerk
Beroepingswerk

In de decembermaand zijn er geen nieuwe ontwikkelingen geweest. In januari is er tussen een van de kandidaten en onze consulent en mogelijk ‘collega-predikant’ Jan Glas uit Kootstertille een goed ‘collegiaal gesprek’ geweest. We hopen snel met deze predikant verdere afspraken te kunnen maken. Daarna zullen we voor de dan nog openstaande uren weer op zoek gaan naar een predikant, zodat de volledige vacature binnen ons samenwerkingsverband wordt vervuld en onze gemeenten weer een ‘eigen’ predikant, zij het parttime, hebben. We hebben en houden goede moed. En houden u op de hoogte.

datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30