Februari 2020 -Collecten en giften van de diaconie Februari 2020 -Collecten en giften van de diaconie
Collecten en giften van de diaconie

Bij deze willen we u op de hoogte brengen van bijzondere collecten en van de giften die we aan goede doelen hebben gegeven. Dit is van de afgelopen drie maanden van vorig jaar.

De collecte van de kinderdienst op 13 oktober ging naar stichting Open Doors. Dit leverde een bedrag op van €105.10
De collecte van de Doopdienst van Sieger Postma ging naar Kinderfonds Mama’s. Dit doel was uitgekozen door de doopouders. We kunnen 100 euro schenken aan dit goede doel.
De collecte van Dankdag ging naar de voedselbank Achtkarspelen €274,70, aangevuld door de diaconie tot 300 euro.
De collecte bij de kerstmiddag (€72.20) en de kerstavond (€280,25) gaan naar Por todo el Mundo. Trinke Miedema heeft op de kerstavond foto’s laten zien van dit goede doel in Bolivia. De diaconie vult dit bedrag aan tot 400 euro.
De Advent collecte en de collecte van eerste kerstdag gaan naar Kerk in Actie. Het project van dit jaar was : geef licht aan kinderen in de knel. Een voorbeeld van een initiatief wat hiermee wordt ondersteund is

onderwijs voor werkende kinderen in Colombia. De collectes leverden samen een bedrag op van €278,12. De Diaconie zal in totaal 400 euro schenken aan dit goede doel.

We hebben de volgende organisaties giften gegeven:
Noodhulp Pakistan 50 euro
Wilde Ganzen 50 euro
Oma’s voor Oma’s 25 euro
Zending over grenzen 50 euro ,
Stichting In Moaie Dei 50 euro

Wij willen u van harte bedanken voor uw giften, het afgelopen jaar.
In 2020 zullen we ons richten op de goede doelen in Nederland en uiteraard ook op noodhulp.

De diaconie

datum en tijdstip 16-08-2020 om 9.30