Februari 2020 - Door het oog van de naald Februari 2020 - Door het oog van de naald
Door het oog van de naald

Als iemands aan een groot gevaar ontsnapt is, zeg je: hij is door het oog van de naald gekropen. Het was op het nippertje.

In de uitdrukking die Jezus gebruikt, is misschien de grote naald van oosterse tentenmakers bedoeld, maar het kleine voetgangerspoortje naast de stadpoorten werd ook genoemd : “het oog van de naald”.

In elk geval is het een duidelijke beeldspraak!

Het is gemakkelijker dat een kameel gaat door het oog van een naald dan dat een rijke het Koninkrijk Gods binnengaat.

Matteus 19 : 24 Marcus 10 : 25 Lucas 18 : 25

datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN