Februari 2020 - Nieuws van het kinderkerkenwerk Februari 2020 - Nieuws van het kinderkerkenwerk
Nieuws van het kinderkerkenwerk

Kinderkerstfeest groot succes
De hele adventsperiode hadden ze er hard aan gewerkt en op 22 december was het dan eindelijk zo ver: de kerstfilm werd vertoond. De kinderen hadden zelf het script geschreven en de outfits geregeld en natuurlijk speelden ze zelf alle rollen, vaak zelfs meer dan 1. Het resultaat mocht er zijn!

De film werd vertoond tijdens het kinderkerstfeest. Tijdens dit feest kwamen we er door middel van puzzels en opdrachten achter wat het echte cadeau van Kerst is: Jezus! Het werd een leuke en interactieve middag, waar iedereen, van jong tot oud, ook nog nieuwe dingen leerde over het Kerstfeest.

16 februari weer een jeugddienst
Misschien heeft u het kinderkerstfeest wel gemist. Niet getreurd, want op 16 februari organiseert het Kinderkerkenwerk weer een leuke dienst. De precieze inhoud houden we nog even geheim. De dienst start om 9.30 uur. We hopen op een volle kerk!

datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30