PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Februari 2020 - Nieuws van het kinderkerkenwerk Februari 2020 - Nieuws van het kinderkerkenwerk
Nieuws van het kinderkerkenwerk


Kinderkerstfeest groot succes
De hele adventsperiode hadden ze er hard aan gewerkt en op 22 december was het dan eindelijk zo ver: de kerstfilm werd vertoond. De kinderen hadden zelf het script geschreven en de outfits geregeld en natuurlijk speelden ze zelf alle rollen, vaak zelfs meer dan 1. Het resultaat mocht er zijn!De film werd vertoond tijdens het kinderkerstfeest. Tijdens dit feest kwamen we er door middel van puzzels en opdrachten achter wat het echte cadeau van Kerst is: Jezus! Het werd een leuke en interactieve middag, waar iedereen, van jong tot oud, ook nog nieuwe dingen leerde over het Kerstfeest.


16 februari weer een jeugddienst
Misschien heeft u het kinderkerstfeest wel gemist. Niet getreurd, want op 16 februari organiseert het Kinderkerkenwerk weer een leuke dienst. De precieze inhoud houden we nog even geheim. De dienst start om 9.30 uur. We hopen op een volle kerk!

 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.