Februari 2020 - Ontmoetingsmiddag in Het Gebouw met een etentje Februari 2020 - Ontmoetingsmiddag in Het Gebouw met een etentje
Ontmoetingsmiddag in Het Gebouw met een etentje

Sinds half september 2019 is er op de woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur een ontmoetingsmiddag in het gebouw aan het Abrahamsplein. Je kunt zelf weten hoe laat je komt en hoe lang je blijft. Op deze middagen staat er een kopje koffie of thee met iets lekkers voor je klaar. Je kunt er een praatje maken, sjoelen, puzzelen of een ander spelletje doen, even wat lezen enz. Het gaat er soms fanatiek aan toe, maar heel gezellig en het is voor iedereen.

Op woensdag 15 januari gingen we ook samen eten in ons sfeervolle gebouw. Anneke Elzinga had grote pannen heerlijke snert en gevulde bonensoep gemaakt met daarbij roggenbrood met spek en stokbrood. Er kwamen die middag 22 personen eten en het was een succes! Bedankt Anneke!
De sfeer was erg gezellig en ontspannen.

Het volgende etentje staat gepland op 25 maart ook “foar eltsenien”.
Natuurlijk wel even van tevoren opgeven.

Weet u welkom op de woensdagmiddag in het Gebouw.

Een bezoeker

datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30