PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Februari 2020 - Ontmoetingsmiddag in Het Gebouw met een etentje Februari 2020 - Ontmoetingsmiddag in Het Gebouw met een etentje
Ontmoetingsmiddag in Het Gebouw met een etentje

 Sinds half september 2019 is er op de woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur een ontmoetingsmiddag in het gebouw aan het Abrahamsplein. Je kunt zelf weten hoe laat je komt en hoe lang je blijft. Op deze middagen staat er een kopje koffie of thee met iets lekkers voor je klaar. Je kunt er een praatje maken, sjoelen, puzzelen of een ander spelletje doen, even wat lezen enz. Het gaat er soms fanatiek aan toe, maar heel gezellig en het is voor iedereen.

Op woensdag 15 januari gingen we ook samen eten in ons sfeervolle gebouw. Anneke Elzinga had grote pannen heerlijke snert en gevulde bonensoep gemaakt met daarbij roggenbrood met spek en stokbrood. Er kwamen die middag 22 personen eten en het was een succes! Bedankt Anneke!
De sfeer was erg gezellig en ontspannen.

Het volgende etentje staat gepland op 25 maart ook “foar eltsenien”.
Natuurlijk wel even van tevoren opgeven.

Weet u welkom op de woensdagmiddag in het Gebouw.

Een bezoeker

 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.