Februari 2021 - Kinderkerkewerk Februari 2021 - Kinderkerkewerk
Kinderkerkenwerk
Kerstchallenge
In de kerstvakantie organiseerden we een kerstchallenge via Whats app. De deelnemers kregen 7 verschillende opdrachten. Zo maakten ze een puzzel, knutselden ze een kerststal, werden er leuke filmpjes en fotocollages gemaakt en gingen ze op jacht naar sterren in het dorp.
Wat leuk om te zien dat er zonder fysiek contact, toch zo’n verbinding ontstond. De deelnemers zijn beloond met een paar leuke cadeautjes.
We hebben deze challenge met veel plezier gemaakt. Maar stiekem hopen we dat bij een eerstvolgende activiteit toch weer wat meer contact kunnen hebben.
Hieke, Nyncke en Erwin, kinderkerkenwerk

datum en tijdstip 20-06-2021 om 9.30

21 maart starten wij weer met de diensten.

De activiteiten voor volwassenen gaan vooralsnog niet door. Het jeugdwerk is weer gestart.