Februari 2021 - Kinderkerkewerk Februari 2021 - Kinderkerkewerk
Kinderkerkenwerk
Kerstchallenge
In de kerstvakantie organiseerden we een kerstchallenge via Whats app. De deelnemers kregen 7 verschillende opdrachten. Zo maakten ze een puzzel, knutselden ze een kerststal, werden er leuke filmpjes en fotocollages gemaakt en gingen ze op jacht naar sterren in het dorp.
Wat leuk om te zien dat er zonder fysiek contact, toch zo’n verbinding ontstond. De deelnemers zijn beloond met een paar leuke cadeautjes.
We hebben deze challenge met veel plezier gemaakt. Maar stiekem hopen we dat bij een eerstvolgende activiteit toch weer wat meer contact kunnen hebben.
Hieke, Nyncke en Erwin, kinderkerkenwerk

datum en tijdstip 24-10-2021 om 9.30
Doopdienstmeer details

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN