PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Februari 2021 - Kinderkerkewerk Februari 2021 - Kinderkerkewerk
Kinderkerkenwerk
Kerstchallenge
In de kerstvakantie organiseerden we een kerstchallenge via Whats app. De deelnemers kregen 7 verschillende opdrachten. Zo maakten ze een puzzel, knutselden ze een kerststal, werden er leuke filmpjes en fotocollages gemaakt en gingen ze op jacht naar sterren in het dorp.
Wat leuk om te zien dat er zonder fysiek contact, toch zo’n verbinding ontstond. De deelnemers zijn beloond met een paar leuke cadeautjes.
We hebben deze challenge met veel plezier gemaakt. Maar stiekem hopen we dat bij een eerstvolgende activiteit toch weer wat meer contact kunnen hebben.
Hieke, Nyncke en Erwin, kinderkerkenwerk
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.