Flessenactie t.b.v. restauratie kerk Flessenactie t.b.v. restauratie kerk

Het gaat goed met de lege plastic (statiegeld) flessen actie.

Er komen vele flessen binnen en regelmatig staat er een leeg krat bier naast de container.
Voor wie het heeft gemist, nog even een
herhaalde uitleg:

Er zijn restauratie werkzaamheden nodig aan de monumentale kerk in ons dorp.
Dit veroorzaakt een enorme kostenpost, waarvoor we rijkssubsidie hebben aangevraagd. De restauratie zal plaatsvinden van 2013 t/m 2018 zodat er in die jaren steeds een gedeelte wordt uitgevoerd om de kosten te spreiden.

De kerk is een belangrijk en herkenbaar element voor ons dorp. Het behoud hiervan is van groot belang voor ons en onze jeugd, een dorp zonder kerkgebouw is immers ondenkbaar.
Daarom vragen wij u om mee te doen met onze lege plastic (statiegeld)flessen actie.

Bij Baukje Idema, Boskkamp 76 staat een container waar u al uw statiegeldflessen kunt brengen.

Dus als u lege flessen naar de glasbak brengt, neem ook even de plastic statiegeldflessen mee naar de bak in de bovengenoemde garage. Enneh…
lege kratten bier zijn natuurlijk ook welkom.

datum en tijdstip 16-08-2020 om 9.30