Gezinsdienst

Op Valentijnsdag organiseert het Kinderkerkenwerk een gezinsdienst, die ook zeer geschikt is voor jongeren, volwassenen en ouderen. De kinderen zijn gevraagd mee te denken over deze dienst en dat hebben zij volop gedaan.
Op Valentijnsdag moet het thema van de dienst natuurlijk wel ‘De Liefde’ zijn. In de dienst gaat voor da. T. Hiemstra uit Groningen. Na de dienst zijn er spelletjes voor ALLE kinderen en kunnen zij, op eigen verzoek, lekker met elkaar eten!
De dienst start om 9.30 uur. Zowel de dienst als de activiteiten naderhand zijn voor IEDEREEN toegankelijk, of je nu (bijna) elke week of (bijna) nooit naar de kerk en het kinderkerkenwerk gaat.
Vragen? Mail ze naar kkwaugustinusga@gmail.com.

datum en tijdstip 20-06-2021 om 9.30

21 maart starten wij weer met de diensten.

De activiteiten voor volwassenen gaan vooralsnog niet door. Het jeugdwerk is weer gestart.