PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Gezocht: leden voor het beamteam

Gezocht: leden voor het beamteam

Zoals u in het kerkblad kon lezen heeft de kerk een beamer aangeschaft. Het is de bedoeling dat we deze straks bij de diensten gaan gebruiken. U kunt hierbij denken aan de reguliere diensten (kerkgroet, liederen en schriftlezingen) maar ook bij bijzondere diensten (bijv. doopdienst of begrafenis) of tijdens projecten (o.a. Pasen en kerst). Om dit te kunnen realiseren is er een beamteam nodig.

Wat doet het Beamteam?

Het Beamteam verzorgt het beamen tijdens de diensten. Ongeveer twee keer per jaar komt het Beamteam bijeen om de gang van zaken te bespreken. Het beamteam werkt volgens een rooster.

Wat doet een lid van het Beamteam?


Als lid van het beamteam maakt u eens in de vier tot acht weken een  presentatie met de liederen en schriftlezingen (hoe meer beamteam leden hoe minder vaak je een presentatie hoeft te maken). De liturgie wordt vrijdags naar de leden van het Beamteam gestuurd, u kunt de presentatie dus vrijdags of zaterdags maken. Het mooiste is dat u de beamer zelf bedient tijdens de dienst. Lukt dit niet, dan is daar in het rooster rekening mee te houden.

Wat als ik niet met het programma voor de beamer om kan gaan?


Dat is geen probleem. Enige computerervaring is handig, maar het gebruik van het programma leggen we graag uit. Ook uitleg van de computer bij de beamer en van de beamer zelf horen bij de "introductie". Laat dit geen belemmering zijn om het te proberen !

Moet ik veel overtypen?


Vrijwel niets. Bijna alle informatie is elektronisch beschikbaar.

We streven naar een beamteam van minimaal 6 tot 8 personen. Het is geschikt voor jong en oud. Denkt u/jij dit is echt iets voor mij of wilt u/jij het wel proberen of nog wat meer informatie dan kunt u contact opnemen met de kerkrentmeesters of mailen naar: btaugkerk@hotmail.nl

Kortom meldt u aan !

 

terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 21-04-2024 om 11:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.