PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Januari 2020 - Beroepingswerk Januari 2020 - Beroepingswerk
Van de kerkenraad
Het beroepingswerk
In het vorige kerkblad heb ik u verteld dat er al een aantal gesprekken zijn geweest met een serieuze kandidaat voor een deel van de vacature die er is in ons samenwerkingsverband.
In januari hopen we duidelijk te krijgen of deze predikant verder met ons in zee wil en wij met hem/haar. Als dit positief verloopt zullen we opnieuw moeten adverteren om ook een predikant te vinden voor de rest van de vacature. Het gesprek wat we hierover hebben gehad met een kandidaat in november heeft uiteindelijk niet geleid tot een voortzetting.
We hopen in een volgend kerkblad u meer te kunnen mededelen.
Ruurd Boonstra

WIE ZOEKT DIE VINDT
Deze gevleugelde woorden spreken voor zichzelf. Ze sporen je aan om vol te houden, door te zetten, niet op te geven oor je je doel hebt bereikt.
Ze komen uit de Bergrede (de hoofdstukken 5 – 8 in Mattheus) waarin Jezus de geheimen van het Koninkrijk Gods en van het christelijke leven openbaart.


Bidt en u zal gegeven worden; zoekt en gij zult vinden; klopt en u zal opengedaan worden. Want een ieder die bidt, ontvangt. En wie zoekt, vindt. En wie klopt, hem zal opengedaan worden.
Matteus 7 : 7, 8 Lucas 11 : 9
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.