PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Januari 2020 - Bij de diensten Januari 2020 - Bij de diensten
Bij de diensten
We mogen terugzien op mooie sfeervolle diensten in de Adventsperiode en met Kerst. Een volle kerk bij de Kerstavonddienst met als voorganger ds. Veltman van Ee en natuurlijk met de medewerking van popkoor Akkoord onder leiding van dirigent Rinze Ytsma. En op Eerste Kerstdag een mooi Kerstochtenddienst met ds. Els Roseboom.
Ook in de eerste maand van het nieuwe jaar 2020 staan de deuren van onze mooie Augustinitsjerke iedere zondag weer uitnodigend open.
De eerste dienst in het nieuwe jaar is op zondag 5 januari, voorganger is dan dhr. P.Visser uit Dokkum. Op zondag 12 januari gaat ds. Wabe van Dijk uit Surhuisterveen voor. In de Ring Buwekleaster, waar onze gemeente ook bij hoort, is afgesproken, waar mogelijk, predikanten uit de ring te laten voorgaan. Vandaar dat ds. Van Dijk bereid was om bij ons voor te gaan.
Zondag 19 januari komt ds. B. Ruiter uit Drachten weer naar Augustinusga om bij ons voor te gaan. Een week later weer een voorganger uit Drachten, ds. Els Rooseboom hoopt dan weer voor te gaan in de Augustinitsjerke.
De eerste zondag van de volgende maand valt op 2 februari. Dominee Geert van Wieren uit Oosternijkerk komt dan naar Augustinusga om voor te gaan in onze Augustinitsjerke.
Die openstaande deur op de zondagmorgen is een uitnodigende deur. We hopen dat u zich ook voelt uitgenodigd om samen te zingen, te bidden en de luisteren naar het Woord van God.
U bent van HARTE welkom.
Namens de kerkenraad
Ruurd Boonstra
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 14-04-2024 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.