PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Januari 2020 - Ontmoetings middagen 'Foar Eltsenien' Januari 2020 - Ontmoetings middagen 'Foar Eltsenien'
Ontmoetingsmiddagen ‘Foar Eltsenien’
De afgelopen maanden hebben we tot onze grote vreugde kunnen constateren dat het bezoekersaantal voor ‘Foar Eltsenien’ is toegenomen. De mannelijke deelnemers gaan gelijk op met de vrouwelijke deelnemers! Gezellig een praatje maken, puzzelen, kaarten of sjoelen, even binnenlopen voor een bakje, het gebeurt gewoon. We kunnen zeggen dat het een succesje is geworden.
In het nieuwe jaar 2020 staan op 8 januari de gastvrouwen en gastheren opnieuw klaar om u/jij van harte welkom te heten met een bakje koffie of thee. Op de volgende woensdagmiddag 15 januari gaan we aansluitend aan de middag een maaltijdsoep eten. Er is keuze tussen snert of gevulde bonensoep. Kunt u/jij niet op de middag aanwezig zijn, geen nood u/jij kunt dan rond zes uur aanschuiven voor deze gezamenlijke maaltijd. Voor deze maaltijd wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd van 3 euro. Een aantal mensen heeft zich tijdens een ontmoetingsmiddag reeds opgeven, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Iedereen is van harte welkom, het is immers ‘Foar Eltsenien’.
Bent u/jij op deze woensdagmiddagen verhinderd? Geen nood er zijn nog twee woensdagmiddagen in januari over en wel op 22 en 29 januari.
En natuurlijk in de volgende maanden hopen we elkaar te ontmoeten.
Opgave voor de gezamenlijke maaltijd op 15 januari is gewenst, uiterlijk voor 8 januari en dit kan bij Annie IJlstra tel. 352356. Aanvang rond zes uur.
Hertlike groetnis en folle lok en seine ‘Foar Eltsenien’ yn Stynsgea!
Annie IJlstra en Adri Gobetz
 
terug
 
 
 

Inloggen

Kerstchallenge

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
Besloten gedeelte
  meer
 
Belangrijk nieuws ivm Corona

Voor actuele informatie verwijzen wij u graag naar de website van de PKN 

 

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.