PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Januari 2021 - Bij de diensten Januari 2021 - Bij de diensten
Bij de diensten

Kerkdiensten geannuleerd tot 19 januari
Na de toespraak van premier Rutte vanuit het torentje stonden wij voor een zware keuze. Lieten we de kerkdiensten wel of niet door gaan? Uiteindelijk hebben we gekozen voor het annuleren van alle diensten. Wat fijn om te merken dat vele gemeenteleden de kerkenraad steunen in dit besluit. Wij zijn niet in de gelegenheid om online diensten aan te bieden. Veel gemeenteleden hebben inmiddels de diensten van Omrop Fryslân al ontdekt. Of u kunt diensten volgen van buurgemeenten zoals Surhuizum.
We hopen van harte dat de zware maatregelen het gewenste effect hebben en dat we op 24 januari de kerkdeuren weer kunnen openen. Deze dienst wordt georganiseerd door de kerkenraad en het thema is ‘Hoop’.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Ook nu moeten we u er weer op wijzen dat het belangrijk is om onze website, facebook en/of instagram in de gaten te houden. Want in een tijd als deze gaat het nieuws snel. Wilt u snel en makkelijk op de hoogte blijven? Word dan lid van onze Whatsapp groep. Stuur een berichtje naar 06-28735211, dan voegen wij u toe aan de groep.

Intrededienst dominee Inge Landman
De intrededienst van dominee Inge Landman stond gepland op 10 januari. Ook deze dienst kan helaas geen doorgang vinden op de geplande datum. Deze dienst is nu gepland op zondag 21 maart. In een volgende Tsjerkefinster meer hierover.
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 21-04-2024 om 11:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.