Januari 2021 - Bij de diensten Januari 2021 - Bij de diensten

Kerkdiensten geannuleerd tot 19 januari
Na de toespraak van premier Rutte vanuit het torentje stonden wij voor een zware keuze. Lieten we de kerkdiensten wel of niet door gaan? Uiteindelijk hebben we gekozen voor het annuleren van alle diensten. Wat fijn om te merken dat vele gemeenteleden de kerkenraad steunen in dit besluit. Wij zijn niet in de gelegenheid om online diensten aan te bieden. Veel gemeenteleden hebben inmiddels de diensten van Omrop Fryslân al ontdekt. Of u kunt diensten volgen van buurgemeenten zoals Surhuizum.
We hopen van harte dat de zware maatregelen het gewenste effect hebben en dat we op 24 januari de kerkdeuren weer kunnen openen. Deze dienst wordt georganiseerd door de kerkenraad en het thema is ‘Hoop’.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Ook nu moeten we u er weer op wijzen dat het belangrijk is om onze website, facebook en/of instagram in de gaten te houden. Want in een tijd als deze gaat het nieuws snel. Wilt u snel en makkelijk op de hoogte blijven? Word dan lid van onze Whatsapp groep. Stuur een berichtje naar 06-28735211, dan voegen wij u toe aan de groep.

Intrededienst dominee Inge Landman
De intrededienst van dominee Inge Landman stond gepland op 10 januari. Ook deze dienst kan helaas geen doorgang vinden op de geplande datum. Deze dienst is nu gepland op zondag 21 maart. In een volgende Tsjerkefinster meer hierover.

huur het gebouw 06-53665098