Januari 2021 - Jeugdwerk Augustinusga Januari 2021 - Jeugdwerk Augustinusga
Jeugdwerk Augustinusga
In het vorige kerkblad heb ik enthousiast verslag mogen doen van de mooie Tienerclub en Club 7-8. Met de tieners hebben we nog heel gezellig Sinterklaasfeest mogen vieren, maar kort daarna kwamen we in lockdown.

Gelukkig heeft het Kinderkerkewerk een hele leuke Kerstchallenge georganiseerd wat ondanks de lockdown gewoon kan doorgaan. Zolang de scholen dicht zijn gaat ook onze clubgroepen niet samenkomen. Natuurlijk is dat erg jammer, maar de kinderen van Club 7-8 hebben thuis een kerstpresentje mogen ontvangen. En moment van schrijven wordt er gewerkt aan een online kerstborrel voor de tieners!

Erwin Kooistra, jeugd-/kerkelijk werker

datum en tijdstip 20-06-2021 om 9.30

21 maart starten wij weer met de diensten.

De activiteiten voor volwassenen gaan vooralsnog niet door. Het jeugdwerk is weer gestart.