Januari 2021 - Jeugdwerk Augustinusga Januari 2021 - Jeugdwerk Augustinusga
Jeugdwerk Augustinusga
In het vorige kerkblad heb ik enthousiast verslag mogen doen van de mooie Tienerclub en Club 7-8. Met de tieners hebben we nog heel gezellig Sinterklaasfeest mogen vieren, maar kort daarna kwamen we in lockdown.

Gelukkig heeft het Kinderkerkewerk een hele leuke Kerstchallenge georganiseerd wat ondanks de lockdown gewoon kan doorgaan. Zolang de scholen dicht zijn gaat ook onze clubgroepen niet samenkomen. Natuurlijk is dat erg jammer, maar de kinderen van Club 7-8 hebben thuis een kerstpresentje mogen ontvangen. En moment van schrijven wordt er gewerkt aan een online kerstborrel voor de tieners!

Erwin Kooistra, jeugd-/kerkelijk werker

datum en tijdstip 24-10-2021 om 9.30
Doopdienstmeer details

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN