Januari 2021 - Kerstboom knutselen Januari 2021 - Kerstboom knutselen
Kerstboomknutselen

Het kerstboomknutselen was een groot succes. Op de eerste 3 adventszondagen was het een gezellige drukte in het Tsjerkegebou.
14 kinderen in de leeftijd van 3 t/m 13 jaar maakten een prachtige kerstboom! Leuk om te zien hoe de jongste kinderen door de oudsten werden geholpen.

Helaas moesten we de laatste bijeenkomst annuleren in verband met de lockdown. Gelukkig waren we al heel ver met het versieren.
We hopen in het nieuwe jaar nog een keer een gezellige ochtend te plannen, om toch gezamenlijk af te kunnen sluiten.

datum en tijdstip 20-06-2021 om 9.30

21 maart starten wij weer met de diensten.

De activiteiten voor volwassenen gaan vooralsnog niet door. Het jeugdwerk is weer gestart.