Januari 2021 - Kerstboom knutselen Januari 2021 - Kerstboom knutselen
Kerstboomknutselen

Het kerstboomknutselen was een groot succes. Op de eerste 3 adventszondagen was het een gezellige drukte in het Tsjerkegebou.
14 kinderen in de leeftijd van 3 t/m 13 jaar maakten een prachtige kerstboom! Leuk om te zien hoe de jongste kinderen door de oudsten werden geholpen.

Helaas moesten we de laatste bijeenkomst annuleren in verband met de lockdown. Gelukkig waren we al heel ver met het versieren.
We hopen in het nieuwe jaar nog een keer een gezellige ochtend te plannen, om toch gezamenlijk af te kunnen sluiten.

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN