Mystivity

Onder de noemer ‘Mystivity’ worden er iedere 1e zondag van de even maand diverse activiteiten georganiseerd voor de jeugd van groep 8 en de 1e en 2e klas. Mystivity is een combinatie van ‘Mystery’ en ‘Activity’. Wil je ook op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de besloten facebookpagina!

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN