Juli 2018 - Startzondag Juli 2018 - Startzondag
Startzondag
Zondag 9 september is het startzondag. Het thema is dit keer ‘Een goed gesprek’. Het programma duurt tot uiterlijk 12.00 uur, zodat iedereen hierna deel kan nemen aan ‘Happen en stappen’  georganiseerd in het kader van Kultureel Haeddoarp.

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN