PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Juli/Augustus 2021 - Vakantiebijbelgids Juli/Augustus 2021 - Vakantiebijbelgids
Vakantiebijbelgids

Bij deze Tjerkefinster heeft u ook een vakantiebijbelgids ontvangen van Ark Mission. Hieronder wat meer informatie hierover. Er is ook een kidseditie. Deze zal worden verspreid onder alle gezinnen binnen onze gemeente met kinderen in de basisschoolleeftijd en de kinderen van de clubs.

Ieder jaar wordt de vakantiebijbelgids verspreid in de zomerperiode ter inspiratie voor in de vakantie. Omdat de zomervakantie er voor veel mensen dit jaar anders uit zal zien dan normaal, hebben ze hier ook met de Vakantiebijbelgids rekening mee gehouden. Het bijbelgidsje is speciaal toegespitst op de omstandigheden waar we nu in leven.
Drie weken lang krijgt u elke dag een korte overdenking met een vraag en gebed, met aan het einde weer de populaire woordzoeker. U kunt u drie weken lang laten bemoedigen en inspireren door de reizen die Jezus maakte. Laat je tijdens je vakantie verrassen door een echte ontmoeting met Hem. Het zou je leven (en je bestemming) totaal kunnen veranderen.

Met de kidseditie van de Vakantiebijbelgids ‘Onderweg’ hebben kinderen een eigen exemplaar waar ze elke dag in kunnen lezen, speuren en ontdekken. Dat belooft drie weken lang plezier! Het gidsje gaat over het maken van een reis. Tijdens de reis stellen we Jezus voor en vertellen we over de mooie dingen die Hij meemaakte als Hij onderweg was. We hopen dat de kids Jezus zullen ontmoeten en ontdekken hoe bijzonder Hij is.

De edities voor kinderen en volwassenen sluiten op elkaar aan. Zo kunt u als gezin ook gezamenlijk aan de slag met de thema's uit het gidsje!

We hopen dat u veel plezier mag beleven aan de vakantiebijbelgids en wensen u een fijne zomer(vakantie) toe!
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.