PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Juli/Augustus 2021 - Van de kerkenraad Juli/Augustus 2021 - Van de kerkenraad


Van de kerkenraad

Enkele punten uit de kerkenraadsvergadering van 1 juni 2021.

Vooraf waren er twee vragen: Is er bij jou de wijn wel eens op en wat zit er nog in het vat, dit naar aanleiding van het bijbelverhaal van de bruiloft uit kana. Wij kwamen tot de conclusie dat voor onze gemeente de wijn nog niet op is, er zit nog genoeg in het vat. Naar aanleiding van de laatste opgave op het vrijwilligersformulier kan er nog heel wat gebeuren.

Pieter Nicolai als nieuwe (interim) voorzitter benoemd en Erwin Kooistra wordt vice voorzitter. Geert Kamminga wordt ingedeeld bij de diakenen. Als kerkrentmeester moeten zij de collecte voor de kerk verzorgen.

Erwin zal de startzondag organiseren samen met de vrijwilligers die zich hebben opgegeven via het vrijwilligersformulier.

Het Tsjerkepaed gaat weer van start.

Bij de diakenen is helaas nog geen kandidaat gevonden ter vervanging van Hieke die haar ambtstermijn van 4 jaar voltooid heeft.

Wat betreft de coronamaatregelen is via de kerkrentmeesters naar voren gekomen dat er in beperkte mate weer ingetogen kan worden gezongen. Ook de eerste stoel aan het kerkpad kan weer gebruikt worden, omdat er anderhalve meter tussen het looppad en de stoelen zit en er tijdens het lopen een mondkapje gedragen wordt. Omdat er weer 60 personen in de kerk mogen, nodigen wij jullie uit om deze zoveel mogelijk weer bij te wonen!!

Namens de kerkenraad,
Pieter Nicolai
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 04-12-2022 om 9.30
2e adventmeer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.