juli Augustus 2020 Jeugdwerk juli Augustus 2020 Jeugdwerk
Jeugdwerk

Tegen de tijd dat u dit stukje leest, hebben wij hopelijk een leuk uitje achter de rug. Op zaterdag 27 juni gaan we namelijk met het kinderkerkenwerk survivallen en kanovaren bij Kollumeroord. Omdat het een onrustige tijd is (geweest) willen wij het seizoen op deze manier toch zo feestelijk mogelijk afsluiten. Daarnaast vieren wij met dit uitje het afscheid van de groep 8’ers. Wij zijn voor volgend seizoen druk aan het zoeken naar mogelijkheden om deze groep 8’ers op te vangen in het tienerwerk, wat nog vorm mag krijgen. In ieder geval zien wij heel erg uit naar dit leuke uitje!

Hartelijke groet van het Kinderkerkenwerk

datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30