PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Juni 2019- Bij de diensten Juni 2019- Bij de diensten

De zomermaand beginnen we met een dienst op zondag 2 juni, voorganger is dan ds. Thijs Oomens uit Burum. Lector op deze eerste zondag van de maand is Tiny Huizenga. Na afloop drinken we een kop koffie of een glaasje fris in de kerk.
Een week later vieren we de uitstorting van de Heilige Geest, Pinksteren. Voorganger in de dienst op Pinksterzondag 9 juni is Da. Liesbeth Muilwijk-Huis uit Sint – Annaparochie.
Op zondag 16 juni mogen we weer samen het Heilig Avondmaal vieren in onze Augustinitsjerke, weet u ook uitgenodigd. Voorganger is dan ds. Piet Beintema uit Dokkum.
Ons eigen Kinder Kerkenwerk verzorgt de dienst op zondag 23 juni. Met hun enthousiasme en inzet weten ze er altijd weer iets speciaals van te maken, laat u ook verrassen en vier deze ongetwijfeld blijde dienst met ons mee.
Op zondag 30 juni hoopt ds. Els Rooseboom uit Drachten weer voor te gaan in de Augustinitsjerke.
Al deze ochtenddiensten beginnen om 9.30 uur. U bent van harte uitgenodigd om aan te schuiven in de Augustinitsjerke, de deur staat uitnodigend open en de klok zal op tijd luiden. Loop ook (weer) eens binnen….
Ruurd Boonstra
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.