Juni 2020 Er is niets nieuws onder de zon Juni 2020 Er is niets nieuws onder de zon
Er is niets nieuws onder de zon

Het bijbelboek Prediker geeft lessen in levenskunst.
De bekendste uitspraak is: alles is ijdelheid.
Dat betekent: alles is zinloos.
Je kunt zeggen zonder God is alles zinloos.
Er is niets nieuws onder de zon betekent: het is altijd hetzelfde liedje, alles komt op hetzelfde neer.
Of: alles herhaalt zich.

Alle dingen zijn onuitsprekelijk vermoeiend; het oog wordt niet verzadig van zien, en het oor wordt niet vervuld van het horen. Wat geweest is dat zal er zijn, en wat gedaan is, dat zal gedaan worden; er is niets nieuws onder de zon.

Prediker 1 : 8, 9

datum en tijdstip 27-06-2021 om 9.30
KKW dienstmeer details

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN