PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Juni 2020 Pastoraat Juni 2020 Pastoraat
Pastoraat

Nu wij nog steeds in de "corona-crisis" zitten en we nog steeds niet samen kunnen komen in onze "Augustinitsjerke" en daarom elkaar ook niet ontmoeten, probeer ik de gemeenteleden zo veel mogelijk te benaderen en te bemoedigen d.m.v. telefoontjes, apps, mails, kaartjes en  event. bloemen te sturen. 
In mei jl. hebben we in de kerkenraad besloten, dat ik en de bezoekdames weer op bezoek mogen gaan, mits wij zelf of de gemeenteleden, geen klachten hebben. Bij gemeenteleden die ernstig ziek zijn, is het beter om niet op bezoek te komen, tenzij ze er zelf om vragen. Dat geldt voor alle gemeenteleden....... als u geen bezoek wilt hebben i.v.m. de corona, geef dat direct aan als er gebeld wordt voor een bezoek!
Onze nieuwe kerkelijkwerker, Erwin Kooistra, die zich in het vorige kerkblad aan u heeft voorgesteld, gaat binnenkort ook enkele gemeenteleden bezoeken. (ook na telefonisch contact)

Annie IJlstra
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 21-04-2024 om 11:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.