Juni 2020 Pastoraat Juni 2020 Pastoraat
Pastoraat

Nu wij nog steeds in de "corona-crisis" zitten en we nog steeds niet samen kunnen komen in onze "Augustinitsjerke" en daarom elkaar ook niet ontmoeten, probeer ik de gemeenteleden zo veel mogelijk te benaderen en te bemoedigen d.m.v. telefoontjes, apps, mails, kaartjes en  event. bloemen te sturen.
In mei jl. hebben we in de kerkenraad besloten, dat ik en de bezoekdames weer op bezoek mogen gaan, mits wij zelf of de gemeenteleden, geen klachten hebben. Bij gemeenteleden die ernstig ziek zijn, is het beter om niet op bezoek te komen, tenzij ze er zelf om vragen. Dat geldt voor alle gemeenteleden....... als u geen bezoek wilt hebben i.v.m. de corona, geef dat direct aan als er gebeld wordt voor een bezoek!
Onze nieuwe kerkelijkwerker, Erwin Kooistra, die zich in het vorige kerkblad aan u heeft voorgesteld, gaat binnenkort ook enkele gemeenteleden bezoeken. (ook na telefonisch contact)

Annie IJlstra

datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30