PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Juni 2021 - Jeugdwerk Juni 2021 - Jeugdwerk
Tienerwerk
We hebben weer een aantal superleuke avonden achter de rug en gaan ook in juni nog lekker door! Het Bijbelvers Johannes 3:16 keert steeds terug. Verder hebben we geleerd over de Namen van God, hoe we kunnen bidden én het begin van Jezus’ verkondiging. Zoals u en jij kunnen lezen zijn het allemaal hele serieuze onderwerpen. Maar tussendoor maken we veel plezier, maken we grappen én hebben we het natuurlijk héél erg druk met verstoppertje spelen. De komende maand zullen we het hebben over aanbidding en werken we naar een einde van het seizoen, met een spetterend clubkamp in het vooruitzicht! Hierover hieronder meer.
Elke twee weken komen we weer samen om bij te kletsen, te leren over Jezus en natuurlijk ontzettend veel plezier te maken! Ben jij een tiener tussen 12-17 jaar en wil je graag meedoen? Bel/app: 06-42428824 of mail: erwin_kooistra@hotmail.com.


Club 7-8
Al het hele seizoen (met natuurlijk een lockdown onderbreking) geef ik samen met Sandra club aan de geweldige kinderen van groep 7 en 8. Het thema van de laatste keer was het begin van Jezus’ verkondiging. We beginnen met muziek en zang, spelen een quiz gebaseerd op eerder behandelde thema’s en na een praatje en gesprekje is het ook hier tijd voor verstoppertje: hét spel van de jeugd in Stynsgea. Een van de kinderen gaf aan ook eens leiding te willen geven. Dit proberen we natuurlijk graag uit. Na de eerste keer met één van de kinderen als hulp-leider meldde de volgende zich al aan. Nieuwe jeugdleiders in de dop! Ook Club 7-8 gaat de hele maand juni nog door, waarin we toeleven naar het clubkamp als einde van het seizoen.
Ook zo benieuwd wat we de komende tijd gaan doen? De volgende datums zijn: 1 en 15 juni. We komen om 14.30uur samen in het jeugdhonk. Zit je in groep 7 of 8? Zorg dat je erbij bent!


Clubkamp 2021!
We gaan dit jaar op clubkamp met iedereen die betrokken is bij Club 7-8 en de Tienerclub. We zien uit naar een geweldig weekend vol actie, plezier, avontuur en natuurlijk prachtig weer zodat we veel buitenactiviteiten kunnen doen!
Het weekend staat gepland op 3-4 juli. Op moment van schrijven zijn we druk bezig met een geschikte locatie. Dat volgt dus nog! Ben je betrokken bij deze clubs? Save the date!

Erwin Kooistra, jeugd-/kerkelijk werker


Voor de kinderen
Hoi allemaal! De Heer Jezus heeft ons geleerd om te bidden. De jongen en het meisje zijn samen aan het bidden. Als wij bidden, dan praten wij met God. Wat zou jij tegen God willen zeggen? Wil je Hem misschien iets vragen?
Schrijf in de wolk hieronder voor wie of wat jij graag wilt bidden. Kun jij de jongen en het meisje ook mooi inkleuren?
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 14-04-2024 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Classis Fryslân, gemeente zijn kun je niet in je eentje.
meer
 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.