Juni 2021 - Kerkdienst gemist met videobeelden? Juni 2021 - Kerkdienst gemist met videobeelden?
Kerkdienst gemist’ uitbreiden met videobeelden

De kerkenraad en kerkrentmeesters overwegen “uitzending gemist” uit te breiden met de mogelijkheid om videobeelden vanuit de kerk mee te sturen. Dan kunt U thuis de kerkdienst ook zichtbaar op uw computer of televisie meemaken.

Dit vergt een flinke investering (± € 5.000,-). Ook is er een verhoging van de maandelijkse kosten (tot ± € 50,-). Deze investering en abonnementskosten zijn uiteraard voor rekening van onze gemeente. Voor U als kijker/luisteraar zijn er geen kosten aan verbonden.

Dit zijn behoorlijke bedragen en dus willen wij graag weten of hier voldoende belangstelling voor is.

Wij vragen u dan ook om ons te laten weten of u voor deze uitbreiding belangstelling hebt. Dit kunt U doen door:
- te bellen met Pieter Nicolai op het telefoonnummer 352425 (overdag) of op 352353 (’s avonds)
- of door een mailtje te sturen naar kraugkerk@hotmail.nl

De kerkenraad en kerkrentmeesters

datum en tijdstip 20-06-2021 om 9.30

21 maart starten wij weer met de diensten.

De activiteiten voor volwassenen gaan vooralsnog niet door. Het jeugdwerk is weer gestart.