Juni 2021 - Kleasterkuier Juni 2021 - Kleasterkuier
Wandelen – ‘kleasterkuier’
Donderdagmiddag 10 juni ga ik graag een uurtje met jullie aan de wandel. Het wordt niet een stevige wandeling maar eerder een kleine pelgrimage, zoals u/jij misschien wel kent van het Nykleaster in Jorwert. We starten om 14.30u bij It Gebou en zullen tijdens de wandeling van ± 4 km af en toe stil staan om een lied te zingen of een tekst te horen. Onderweg lopen we twee aan twee en gaan we met elkaar in gesprek. Bij een beetje regen laten we ons niet tegenhouden, maar gaat de paraplu mee. Bij veel regen gaat de deur open voor wie alsnog binnen graag een moment van ontmoeting/koffie/gesprek wil delen. Hopelijk tot dan!
Opgeven is fijn, dat mag via app of mail. Maar sluit ook gerust op het laatste moment aan. Mocht je graag een keer meedoen maar deze dag niet kunnen dan hoor ik het ook graag!
Met een hartelijke groet vanaf de pleats,
Ds. Inge Landman
0648829885 en dsingelandman@gmail.com

datum en tijdstip 20-06-2021 om 9.30

21 maart starten wij weer met de diensten.

De activiteiten voor volwassenen gaan vooralsnog niet door. Het jeugdwerk is weer gestart.