PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
zo 22 nov 2020  om 9.30
Voorganger: Ds. P. Beintema Dokkum
Eeuwigheidszondag

Laatste Zondag van het Kerkelijk jaar

Op zondag 22 november is het de laatste zondag van het kerkelijk jaar. We noemen deze zondag ook wel ‘Eeuwigheidszondag’. Op deze dag staan wij in de eredienst stil bij de gemeenteleden die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. Wij noemen hun naam en ontsteken voor ieder een kaars.

Vanwege de geldende maatregelen in verband met de Corona-epidemie kunnen slechts 30 personen bij deze eredienst aanwezig zijn. De dienst zal daarom alleen toegankelijk zijn voor familie en naasten van de gemeenteleden die in het afgelopen jaar zijn overleden. In voorgaande jaren was er altijd veel belangstelling voor deze dienst. Daarom hebben we besloten het mogelijk te maken de dienst via een video-verbinding te volgen.

In het Tsjerkegebou kunt u de dienst op een scherm volgen. En wordt u in de gelegenheid gesteld een kaarsje aan te steken en zo uw geliefden te gedenken. U kunt de dienst ook thuis volgen, via deze link https://youtu.be/iVLHMDLVEwk .

Op deze manier hopen wij troost en hoop te kunnen bieden in een periode waarin dit juist zo belangrijk is. Voor vragen over de gang van zaken kunt u contact opnemen met een van de kerkenraadsleden of mailen naar pknaugkerk@hotmail.nl.
 

terug
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 29-11-2020 om 9.30
1e adventmeer details

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


       0512-352425
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
Besloten gedeelte
  meer
 
Belangrijk nieuws ivm Corona

Voor actuele informatie verwijzen wij u graag naar de website van de PKN 

 

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.