Kerkdienst beluisteren via Lukas ontvanger of computer Kerkdienst beluisteren via Lukas ontvanger of computer

“Ik ga naar de kerk” is niet voor iedereen van zelfsprekend.

Toch willen ook mensen die ver van huis, ziek of aan huis gebonden zijn graag bij hun gemeente of kerk betrokken blijven. Dit wordt mogelijk met het live  uitzenden van kerkdiensten via het internet. De uitzendingen zijn via de lukas ontvanger of p.c te beluisteren. Mensen die geen computer hebben kunnen dit via een lukas ontvanger beluisteren.

Vanaf 31-1-2013 is het helaas niet meer mogelijk om via de gewone, analoge telefoonlijn kerkdiensten te beluisteren. U dient te beschikken over een internetabonnement bijv. via de kabel of ISDN. Deze kan dan wel aangesloten worden op de Lukas ontvanger zodat u geen computer nodig bent.  Zijn er gemeenteleden die via een lukas ontvanger mee willen luisteren of ander informatie willen kunnen contact opnemen met J. Spoelstra 0512-352205 of 1 van de kerkrentmeesters.

datum en tijdstip 16-08-2020 om 9.30