December 2018 - Kerstfeest Diaconie December 2018 - Kerstfeest Diaconie
Kerstfeest Diaconie

Op 14 december zal het kerstfeest van de diaconie plaats vinden. Om 16.30 start het kerstfeest, vanaf 16.00 uur is de inloop in het Tsjerkegebouw. Iedereen die het gezellig vindt om hierbij aanwezig te zijn is van harte welkom. We zullen gezamenlijk wat drinken, luisteren naar een kerstverhaal, kerstliederen zingen en natuurlijk met z’n allen de (brood)maaltijd gebruiken. We hopen op een grote opkomst en een heel gezellig samenzijn.

Graag horen we, voor 10 december, wie hierbij aanwezig zou willen zijn. Dit kan via de leden van de diaconie:
Nellie de Hartogh
Hieke Brandsma
Wanneer vervoer voor u een probleem is kunt u dat aangeven. Ook wanneer u een speciaal dieet volgt houden we daar graag rekening mee. Laat u het ons dan weten?

Uw diaconie

datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30