Maart 2019 - Bij de diensten Maart 2019 - Bij de diensten
bij de diensten
Op zondag 3 maart gaat onze consulent ds. Jan Glas uit Kootstertille voor, hij is ook de predikant die ons als kerkenraad ondersteunt bij het beroepingswerk.

Zondag 10 maart een zo langzamerhand bekend gezicht. Ds. Els Rooseboom uit Drachten komt dan weer naar Augustinusga.
Op woensdag 13 maart is het Biddag voor Gewas en Arbeid. Bij deze midweekse dienst komt Ds. Corry Nicolay uit Heerenveen als voorganger naar de Augustinitsjerke. Bij de kerstavonddienst van het afgelopen jaar ging zij ook voor.
Zondag 17 maart is ds. Thijs Oomens uit Burum onze gastpredikant.
Een week later, zondag 24 maart is ds. Liesbeth Muilwijk – Huis de predikant van dienst.
De maand maart eindigt op 31 maart en dan komt ds. Corry Nicolay uit Heerenveen weer naar ons dorp.
Zoals u ziet is er weer ruime keus. We hopen dat we u ook mogen ontmoeten in onze mooie Augustinitsjerke.

datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30