Maart 2020 - Bij de diensten Maart 2020 - Bij de diensten
Zondag 1 maart is de eerste zondag in de Veertigdagentijd. De tijd voorafgaand aan Pasen. In de overdenking hebt u kunnen lezen dat het jaarthema is ‘Sta op”. Waarvoor of waartegen sta je op als je mag toeleven naar Pasen waarin we de opgestane Jezus mogen gedenken?
Op zondag 1 maart wordt de dienst verzorgd door het “Kwartetkoor van Hindrik van der Meer”. Deze Fryske tsjinst is in het kader van de afscheidstournee van Hindrik van der Meer. Verderop in het kerkblad meer informatie.
Een week later mogen we muzikaal genieten van het gospelkoor Sjammasj uit Leeuwarden. Het thema van de dienst is "Lopen op het Water". Ook deze dienst wordt helemaal verzorgd door het koor en begint om 10.00 uur.
Woensdag 11 maart is het Biddag voor Gewas en Arbeid, de dienst die begint om 19.30 uur wordt geleid door ds. Rooseboom uit Drachten, aansluitend is er dan gemeenteavond in It Tsjerkegebou.
Op zondag 15 maart komt ds. Foekje-Fleur Fink uit Burgum naar de Augustinitsjerke.
Een week later, zondag 22 maart is ds. Corry Nicolay uit Heerenveen voorganger in de dienst. De laatste zondag van maart, de 29e, komt Sytse Wijbenga uit Kootstertille naar Augustinusga om bij ons voor te gaan. Ook deze maand weer een grote verscheidenheid van diensten en voorgangers. We mogen in deze Veertigdagentijd toeleven naar Pasen en nodigen u uit in onze mooie Augustinitsjerke.

datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30