Maart 2020 - Sjammasj brengt ‘Lopen op het water’ Maart 2020 - Sjammasj brengt ‘Lopen op het water’
Zondag 8 maart: Sjammasj brengt ‘Lopen op het water’
Zondag 8 maart verzorgt Sjammasj de dienst die start om 10.00 uur. Zij stellen zich graag even aan u voor:
Wij zijn het interkerkelijk gospelkoor Sjammasj uit Leeuwarden
De naam Sjammasj betekent dienaar, tevens is het de voorste arm van de Chanoeka kandelaar. Met deze voorste arm worden de andere kaarsen aangestoken. Zo willen ook wij proberen het licht van het evangelie door te geven.
Het koor heeft ongeveer 16 zingende leden en een combo bestaande uit een pianist, drummer, gitarist en basgitarist.
H  et geheel staat onder leiding van Piet Marinus.
Sinds mei 2019 brengen wij ons project “Lopen op het water” ten gehore, gebaseerd op Matt.14:22-33. In dit project spelen een professor en zijn assistent, vertolkt door Bert Kingma, de hoofdrol. De professor zal onderzoek doen naar de praktische toepassing van lopen op water. Echter…
Het project is verrassend, afwisselend en dynamisch.
We hopen dat het jongeren en ouderen mag aanspreken!’
Nyncke Woudstra

datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30