Maart 2021 - Voor de kinderen Maart 2021 - Voor de kinderen
Voor de kinderen

Hoi allemaal! Vanaf nu willen we voor elke Tsjerkefinster ook iets plaatsen voor de kinderen. Met deze keer: zoek de verschillen!
Zoek de 10 verschillen tussen de twee plaatjes. Bijna alle dieren zijn nu in de ark. Hoeveel van elk dier gingen er eigenlijk mee?
Als je meer wil weten over het verhaal van Noach en de ark, kun je kijken in Genesis 7:13-20.

datum en tijdstip 24-10-2021 om 9.30
Doopdienstmeer details

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Dat betekent dat er weer mag worden gezongen tijdens de kerkdiensten!! Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN