Maart - Derde zondag 40-dagentijd 2019 Maart - Derde zondag 40-dagentijd 2019

Wij moeten tot inkeer komen, een nieuw begin maken. De bedoeling van ons leven is dat we vrucht dragen, dat wij iets kunnen betekenen voor anderen. Wij worden uitgenodigd tot een nieuw begin: omzien naar de ander. Verbeter de wereld, begin met jezelf.

Wij zijn een vijgenboom, de Eeuwige is de tuinman. Met eindeloos veel geduld en liefde wacht hij op een nieuw begin: bloesem en vrucht. Zie de tekenen van groei en bloei.

De vazen staan in een ellipsvorm, zodat het een oog lijkt. De primula’s doen ook denken aan ogen. De vijgen in de schikking verwijzen naar de vijgenboom.

Zie, de bloeiende wilg
een eerste teken:
Lente die komen gaat.

datum en tijdstip 20-06-2021 om 9.30

21 maart starten wij weer met de diensten.

De activiteiten voor volwassenen gaan vooralsnog niet door. Het jeugdwerk is weer gestart.