Mei 2020 - Bijbelvereniging Mei 2020 - Bijbelvereniging
Bemoedig je naaste, geef een persoonlijk geschenk (boekje is kosteloos)
In maart sprak Mark Rutte ons volk toe. Onze premier eindigde zijn toespraak met de woorden: ‘Let een beetje op elkaar. Ik reken op u’. De Bijbelvereniging refereerde aan deze woorden en schreef de Nederlandse kerken aan met de woorden: ‘Veel kerken geven graag gehoor aan de woorden van onze premier en zoeken naar wegen om mensen in deze periode te steunen.
De Bijbelvereniging biedt de mogelijkheid om kosteloos een boekje met de Psalmen te bestellen. Daarnaast is er een boekje beschikbaar met steun biedende Bijbelgedeelten: ‘InZicht’. De boekjes, die mooi zijn uitgevoerd met een harde kaft, kunnen kosteloos besteld worden door kerken, zorginstellingen en meelevende christenen. In de boekjes kan een persoonlijk woord worden geschreven.
Prachtig om in deze bijzondere tijd hiermee anderen te bemoedigen. Het is een eenvoudige, maar mooie manier om licht te verspreiden in deze, voor velen, donkere tijd!’
Meer informatie treft u aan op de site: bijbelvereniging.nl.

datum en tijdstip 16-08-2020 om 9.30