PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
Mei 2020 - Bijbelvereniging Mei 2020 - Bijbelvereniging
Bemoedig je naaste, geef een persoonlijk geschenk (boekje is kosteloos)
In maart sprak Mark Rutte ons volk toe. Onze premier eindigde zijn toespraak met de woorden: ‘Let een beetje op elkaar. Ik reken op u’. De Bijbelvereniging refereerde aan deze woorden en schreef de Nederlandse kerken aan met de woorden: ‘Veel kerken geven graag gehoor aan de woorden van onze premier en zoeken naar wegen om mensen in deze periode te steunen.
De Bijbelvereniging biedt de mogelijkheid om kosteloos een boekje met de Psalmen te bestellen. Daarnaast is er een boekje beschikbaar met steun biedende Bijbelgedeelten: ‘InZicht’. De boekjes, die mooi zijn uitgevoerd met een harde kaft, kunnen kosteloos besteld worden door kerken, zorginstellingen en meelevende christenen. In de boekjes kan een persoonlijk woord worden geschreven.
Prachtig om in deze bijzondere tijd hiermee anderen te bemoedigen. Het is een eenvoudige, maar mooie manier om licht te verspreiden in deze, voor velen, donkere tijd!’
Meer informatie treft u aan op de site: bijbelvereniging.nl. 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9.30
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.