Nieuws: Zondagsschool en Kindernevendienst Nieuws: Zondagsschool en Kindernevendienst

Zondagsschool en Kindernevendienst gaan samen

Na het startweekend zullen de Kindernevendienst en de Zondagsschool samen gaan als Kinderkerkenwerk ( KKW). Er  wordt dan nog wel zondagschool en kindernevendienst gegeven maar dan om de week, dit geldt voor alle kinderen. De ene week hebben alle kinderen van alle groepen zondagsschool en de andere week hebben ze allemaal kindernevendienst. Bij voldoende animo zullen de jongste groepen nog wel apart blijven van de oudere groepen maar ze hebben het wel op dezelfde dag. Voor in het Tsjerkefinster kunt u het nieuwe rooster vinden. Verder gaan we ook meer samenwerken, met o.a. het startweekend, de kerst- en paasprojecten en afscheidsdiensten. Nu gebeurde dit ook al maar het wordt wel makkelijker nu we samen gaan.

Wij als leiding hebben er zin in en we hopen weer op veel gezellige
en druk bezochte zondagochtenden!

Namens KKW, Elske de Jong

datum en tijdstip 27-09-2020 om 9.30