November 2020 - Collecten en giften van de diaconie November 2020 - Collecten en giften van de diaconie
Collecten en giften van de diaconie

We willen u op de hoogte stellen, van de bijzondere collecten en van de giften, die we aan goede doelen hebben gegeven, het afgelopen half jaar.

De collecte van Biddag: 230 euro ging naar Stichting Wens Ambulance. Daarna werd het stil, want de kerken gingen dicht. Gelukkig konden we in juli weer naar de kerk.
In augustus hielden we een collecte voor nood hulp in Beiroet: 318 euro ging naar giro 555.
Op startzondag ging de collecte naar noodhulp, voor de gevolgen van de corona pandemie: 78 euro ging naar Kerk in Actie.

Dit jaar richten we ons, op de goede doelen, in Nederland.
We hebben aan de volgende organisatie giften gegeven:
Uit de Herberg 25 euro
Lichtpunt 50 euro
Zonnebloem 50 euro
Emmaus 50 euro
Leger des Heils 100 euro
Netwerk DAK 50 euro
Cliniclowns 50 euro
Nederlands Bijbelgenootschap 50 euro
Achter de Regenboog 50 euro
Schuldhulpmaatjes 50 euro
Ronald Macdonalds fonds 50 euro
Stichting armoede fonds 50 euro
Stichting opkikker 50 euro
Humanitas 50 euro
Hip helpt 50 euro
Rode Kruis 50 euro
Stichting leergeld 50 euro
Voor de gezinnen in Gambia, die ondersteunt worden door Wilco en Jikke Styn: 100 euro
Kerk in Actie hield een hulpactie, voor de mensen die in problemen kwamen door de corona pandemie: 100 euro

We willen graag uw aandacht vragen voor de volgende collectes die nog komen.
Op 1 november 2020 gaat de collecte naar noodhulp, voor de schade die is veroorzaakt door de sprinkhanen plaag, in Afrika.
Op Dankdag 4 november 2020 gaat de collecte naar de voedselbank in Achtkarspelen.

De Diaconie

datum en tijdstip 29-11-2020 om 9.30