PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
November 2019 - Beleidsplan November 2019 - Beleidsplan
Binnen de Protestantse Kerken in Nederland wordt verwacht dat iedere gemeente een beleidsplan vaststelt voor een periode van vijf jaar.
In een beleidsplan wordt aangegeven wat uitgangspunten en richting zijn van het werk van en in de gemeente en hoe dat vorm wordt gegeven. Het nu functionerende plan liep tot 2019, dus moest er een nieuw plan worden vastgesteld. Een aantal gemeenteleden was bereid daar samen met Sytse Wijbenga, missionair werker uit Kootstertille, mee aan de slag te gaan. Hun concept plan is gepresenteerd aan de kerkenraad en zal op de komende gemeenteavond op 6 november ook worden voorgelegd aan de gemeente. Als dit plan wordt vastgesteld zal dat de komende jaren richtinggevend zijn voor het beleid in onze kerkelijke gemeente. Hartelijk dank voor jullie inbreng en medewerking in dezen: Tia Zuidersma, Onne Nicolai, Sytse Dijkstra, Renskje Elzinga en Jantina Berghuis. En natuurlijk ook Sytse Wijbenga voor zijn coördinerend werk.
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.