PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
November 2019 - Beleidsplan November 2019 - Beleidsplan
Binnen de Protestantse Kerken in Nederland wordt verwacht dat iedere gemeente een beleidsplan vaststelt voor een periode van vijf jaar.
In een beleidsplan wordt aangegeven wat uitgangspunten en richting zijn van het werk van en in de gemeente en hoe dat vorm wordt gegeven. Het nu functionerende plan liep tot 2019, dus moest er een nieuw plan worden vastgesteld. Een aantal gemeenteleden was bereid daar samen met Sytse Wijbenga, missionair werker uit Kootstertille, mee aan de slag te gaan. Hun concept plan is gepresenteerd aan de kerkenraad en zal op de komende gemeenteavond op 6 november ook worden voorgelegd aan de gemeente. Als dit plan wordt vastgesteld zal dat de komende jaren richtinggevend zijn voor het beleid in onze kerkelijke gemeente. Hartelijk dank voor jullie inbreng en medewerking in dezen: Tia Zuidersma, Onne Nicolai, Sytse Dijkstra, Renskje Elzinga en Jantina Berghuis. En natuurlijk ook Sytse Wijbenga voor zijn coördinerend werk.
 
terug
 
 
 

Inloggen

Kerstchallenge

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
Besloten gedeelte
  meer
 
Belangrijk nieuws ivm Corona

Voor actuele informatie verwijzen wij u graag naar de website van de PKN 

 

meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.