November 2019 - Beleidsplan November 2019 - Beleidsplan
Binnen de Protestantse Kerken in Nederland wordt verwacht dat iedere gemeente een beleidsplan vaststelt voor een periode van vijf jaar.
In een beleidsplan wordt aangegeven wat uitgangspunten en richting zijn van het werk van en in de gemeente en hoe dat vorm wordt gegeven. Het nu functionerende plan liep tot 2019, dus moest er een nieuw plan worden vastgesteld. Een aantal gemeenteleden was bereid daar samen met Sytse Wijbenga, missionair werker uit Kootstertille, mee aan de slag te gaan. Hun concept plan is gepresenteerd aan de kerkenraad en zal op de komende gemeenteavond op 6 november ook worden voorgelegd aan de gemeente. Als dit plan wordt vastgesteld zal dat de komende jaren richtinggevend zijn voor het beleid in onze kerkelijke gemeente. Hartelijk dank voor jullie inbreng en medewerking in dezen: Tia Zuidersma, Onne Nicolai, Sytse Dijkstra, Renskje Elzinga en Jantina Berghuis. En natuurlijk ook Sytse Wijbenga voor zijn coördinerend werk.

datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30