November 2019 - Beroepingswerk November 2019 - Beroepingswerk
Als samenwerkingsverband van de gemeenten van Augustinusga, Drogeham, Harkema en Kootstertille/Twijzel hebben we in juli/augustus een advertentie geplaatst op de site van PKN Nederland. Daarop heeft een achttal predikanten gereageerd. Intussen is er met een aantal van deze predikanten een gesprek gevoerd. Meer gesprekken zullen volgen. Op het moment van schrijven kunnen we hierover dus nog niets meedelen, wel is er goede hoop u de volgende keer meer duidelijkheid te kunnen geven. Vol vertrouwen gaan we verder.

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN