PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
November 2019 - Ontmoetingsmiddagen November 2019 - Ontmoetingsmiddagen
Ontmoetingsmiddagen
Door een dubbele boeking van It Gebou, vervalt de ontmoetingsmiddag op 27 november. De Vrouwen van Nu, voorheen plattelandsvrouwen, houdt dan haar jaarlijkse verkoopmiddag. We hopen op een goede opkomst en wensen hen alvast succes bij de verkoop.
In november en december is iedereen welkom op:
-woensdag 13 en 20 november
-woensdag 11 december
Dan staat de gratis verse koffie, thee met koek weer klaar. Kom gewoon eens langs voor een bakje, praatje of spelletje, waarvan sjoelen, skipbo en de legpuzzel favoriet zijn.
Vanaf woensdagmiddag 14.00 uur tot 17.00 uur is het vrij in- en uitlopen. Het maakt niet uit als u/jij een uurtje of korter of langer blijft. Neem gerust iemand mee die u/jij kent of iemand waarvan je weet dat diegene alleen thuis is en zich misschien eenzaam voelt. Elkaar op een gezellige ongedwongen manier ontmoeten, geeft verbinding met mensen uit het dorp en bovendien geeft het plezier.
Ook in andere dorpen zien we dat er middagen worden georganiseerd om elkaar te ontmoeten onder de naam de Buurtkamer. Het voorziet in een behoefte en dat hebben wij ook gemerkt aan de opkomst.
We hebben in ons eigen dorp een prachtig gebouw, waar we op deze woensdagmiddagen gebruik van kunnen maken. Mooier en beter kunnen we het niet maken.
De gastvrouwen en gastheren hopen u/jou op een woensdagmiddag te ontmoeten.
En ja, mocht u problemen hebben met vervoer, neem dan contact op met Annie IJlstra, 0512- 352356 of met Adri Gobetz, 0512-351912 en u wordt gehaald en gebracht.
Tot ziens, oant sjen Annie en Adri.
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.