PKN
Protestantse gemeente Augustinusga
 
November 2019 - Zondagavondgesprek op zondag 17 november November 2019 - Zondagavondgesprek op zondag 17 november
We hopen dat we aan de Heawei 3 stoelen tekort komen op zondag 17 november. Samen openhartig in gesprek gaan over alles wat met geloof of kerk-zijn te maken heeft.
Bent u, ben jij betrokken, passief, zoekende, teleurgesteld, behulpzaam, nieuwsgierig of twijfelend, kom dan langs. We kunnen en willen dan praten over alles wat je maar aan de orde wilt brengen.
Om een beetje te kunnen inschatten hoeveel thee of koffie er moet worden gezet, willen we wel graag weten op hoeveel mensen we mogen rekenen.
Graag even een belletje of mailtje naar Ruurd Boonstra, tel. 351912, ruurdboonstra55@gmail.com . We hopen op files aan de Heawei!
Namens de kerkenraad
Ruurd Boonstra
 
terug
 
 
 

Inloggen

Augustinitsjerke
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10:00
meer details

 
Blijf op de hoogte

meer
 
Besloten gedeelte
  meer
 
Corona-update

De kerkenraad heeft besloten het advies van de landelijke PKN op te volgen rondom corona. Vanaf 23 januari worden er weer diensten gehouden in de Augustinitsjerke te Augustinusga. Wel blijft de 1,5 meter regel gelden. Wees van harte welkom in onze kerkdiensten. Kijk voor meer informatie op de website van de PKN 

 

 
Contact gegevens

Adressen en telefoonnummers
 
 
Huur de kerk of 't Gebou


     
huur de kerk 0512-352425 (overdag) 0512-352353 (s'avonds)
huur het gebouw 06-53665098 Joop de Vries, beheerder
 
Like PKN Augustinusga

 op facebook!
 
 
Privacyverklaring

  meer
 
Filmpje Tsjerkepaad

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.