November 2019 - Zondagavondgesprek op zondag 17 november November 2019 - Zondagavondgesprek op zondag 17 november
We hopen dat we aan de Heawei 3 stoelen tekort komen op zondag 17 november. Samen openhartig in gesprek gaan over alles wat met geloof of kerk-zijn te maken heeft.
Bent u, ben jij betrokken, passief, zoekende, teleurgesteld, behulpzaam, nieuwsgierig of twijfelend, kom dan langs. We kunnen en willen dan praten over alles wat je maar aan de orde wilt brengen.
Om een beetje te kunnen inschatten hoeveel thee of koffie er moet worden gezet, willen we wel graag weten op hoeveel mensen we mogen rekenen.
Graag even een belletje of mailtje naar Ruurd Boonstra, tel. 351912, . We hopen op files aan de Heawei!
Namens de kerkenraad
Ruurd Boonstra